torsdag 6. september 2012



Samtaler med melis ...  








Noen ganger
kan en god samtale smake lik vellykket gjærbakst !




 Først blander du alt det tørre i en passe stor bolle,
mens du smelter smør og tilsetter væske.
Så kommer et viktig kunststykke for å kunne heve samtalen,
slik at alle som er en ingrediens så langt,
vil like smaken og sluttresultatet ...
Riktig temperatur på væsken!!

Klarer du den
og
ikke lar samtalen ligge for lenge i ovnen,
på feil temperatur...
Ja da, kan du bare blande melis 
for å topp det ferske, varme resultatet ;)))



mmm...
smaker godt i hjerte og mage...








Smakfull samtalefradag!





miramokk




1 kommentar:

  1. Hei!
    Tusen takk for deilig kaffe og wienerbrød, men mest av alt for opplevelsen av den gode atmosfæren, hjertevarmen og inspirasjonen ♥
    Klem fra Lena Katrine

    SvarSlett